Veel gestelde vragen

Goed, snel en laaggeprijsd; Ik zorg binnen 1 week voor een mooie, moderne en professionele website voor een bijzonder lage prijs. Kwaliteit staat bij mij voorop en ik ben pas tevreden ben als jij het ook bent!

Ik richt me op het maken van kleine(re) sites en kan daarnaast lezen en schrijven met het thema waarmee de website wordt gemaakt. Hierdoor hoeft het maken ervan niet heel veel tijd te kosten en dus ook niet veel geld.

Nee. Ik maak de website en that’s it. Er is geen sprake van een abonnement of extra / terugkerende kosten.

Ja, dat is het voordeel van het gebruiksvriendelijke WordPress. Dingen zoals openingstijden, een tekst of afbeelding toevoegen of aanpassen is zelfs zonder enige ervaring prima te doen. Ik laat je zien hoe je dit soort aanpassingen zelf uit kunt voeren. Mocht je er even niet uit komen, dan kun je me altijd contacten. Dan help ik je er graag mee.

Dat kan uiteraard ook. Je kunt me altijd benaderen met hetgeen je wilt laten doen. Dan vertel ik je vooraf wat het eventueel zal gaan kosten. Ik hanteer een uurtarief van € 50,00 per uur (excl. BTW).

Ik heb goede ervaringen met Yourhosting. In ons contact vooraf raad ik dus altijd aan daar de hosting voor je site te regelen (is overigens een fluitje van een cent). Yourhosting is een betrouwbare partij die niet te duur is en een goede klantenservice heeft die telefonisch bereikbaar is.