Online marketing

Samen werken aan meer bezoekers op je website

Met online marketing kan je meer bezoekers naar je website trekken door de inzet van social media en het adverteren met Google Ads.

Door middel van berichten die we op jouw social media-accounts plaatsen en eventueel de inzet van advertenties op Google trek je in korte tijd potentiƫle klanten naar je website.

Het op een goede manier plaatsen van de berichten en het goed onderhouden en optimaliseren van de Google Ads nemen wij je volledig uit handen. Van tijd tot tijd analyseren wij wat die bezoekers doen op je site. Nemen ze contact met je op om jouw diensten af te nemen? Hoe kan dat verbeterd worden?

online marketing
  • Trek meer bezoekers naar je site via social media en Google Ads
  • Wij plaatsen in overleg met jou berichten op social media
  • Wij analyseren de respons en verbeteren de resultaten
  • Onze samenwerking is maandelijks opzegbaar

Samenwerking

In de praktijk betekent dit dat we regelmatig per e-mail of telefonisch overleg hebben om de resultaten te bespreken en de inspanningen bij te sturen, waarbij je kunt rekenen op onze proactieve inzet.

Je betaalt vaste maandelijkse kosten en de samenwerking is per maand opzegbaar. Je zit dus nooit aan een langdurig contract vast. Als je kiest voor de inzet van Google Ads komen de kosten voor het adverteren er nog bij.

Kosten

De precieze maandelijkse kosten hangen af van jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden. Die brengen we in kaart met een kennismakingsgesprek, waarna we kunnen bepalen hoe hoog die kosten zullen zijn.

Ten einde iets op te bouwen is het belangrijk te realiseren dat het promoten van je website via social media en Google Ads langere tijd in beslag neemt. Wij adviseren dan ook om uit te gaan van een minimale periode van 6 tot 12 maanden en daarna de resultaten te evalueren.

Het is tijd voor meer rendement. Mogen wij jou helpen?